Dakgrind

Een grote en gestaag groeiende afdeling binnen de P. van der Kooij Groep is de afdeling Grind. Dakgrind is al jaren een veelgebruikt product dat ervoor zorgt dat de losse dakbedekking op zijn plaats blijft. Tevens zorgt dakgrind voor juiste, gereduceerde afvoer van regenwater en bescherming tegen UV-straling.

Dakgrind is een product dat vakkundig aangebracht moet worden. P. van der Kooij Groep beschikt over de uitgebreide kennis en het materieel om uw dakgrind op een professionele en veilige wijze aangebracht te krijgen.

Het grind is verkrijgbaar in verschillende maten. De wijze waarop uw dakgrind aangebracht wordt hangt dan ook af van de maten van de gewenste kiezels. Wanneer u kiest voor 16-32 mm dakgrind, dan wordt het materiaal vervoerd en aangebracht met speciale zuig- en blaaswagens. Door de jarenlange kennis van P. van der Kooij Groep zijn er optimale zuig- en blaaswagens ontwikkeld.

Wanneer u kiest voor 30-60 mm dakgrind, dan wordt er bij het aanbrengen gebruik gemaakt van de techniek kubelen. Op deze manier wordt er gegarandeerd dat uw dakgrind op een veilige wijze kan worden aangebracht.

P. van der Kooij Groep is in staat dakgrind snel en zorgvuldig op grote hoogten aan te brengen.