2 nieuwe Renault trucks afgeleverd

Schiedam. 11 oktober j.l. zijn door VGTC Berkel en Rodenrijs 2 nieuwe Renault trucks afgeleverd. Deze zijn in ontvangst genomen voor Peter van der Kooij en Patrick Voogt.

Verlenging SKAL certificering

Recent zijn wij ge-audit door SKAL voor het verlengen van ons BIO certificaat.
Alles is goed verlopen en ons certificaat is verlengt tot eind December 2020

Nieuwe zuig- blaas auto voor afdeling grind.

De P. van der Kooij Groep heeft voor de dakgrind afdeling een nieuwe truck bestelt.
De keus is gevallen op het merk Iveco, type X-Way 460 PK, dit komt mede door zijn lage eigen gewicht waardoor wij onze beladingsgraad optimaal kunnen benutten.

Gezamenlijk het product Ruval te promoten.

SCHIEDAM: De P. van der Kooij Groep heeft samen met Jodoco NV op de Rundvee en Mechanisatie beurs 2018 in Gorinchem een stand betrokken om gezamenlijk het product Ruval te promoten.

P. van der Kooij Groep verlengt SKAL certificering

De P. van der Kooij Groep heeft succesvol de SKAL audit afgerond en ons SKAL certificaat voor het vervaardigen, verhandelen en transporten & opslag voor Biologische producten is met een jaar verlengt.

NIEUWE RENAULT TREKKERS

SCHIEDAM – Deze maand zijn er 2 nieuwe Renault trekkers voor de afdeling diervoeders in werking genomen.

NIEUWE ZUIG- EN BLAASWAGENS

SCHIEDAM – Vanaf volgende week zal nummer twee in een serie van zeven nieuwe blaas- en zuigwagens in werking worden genomen.

P. VAN DER KOOIJ GROEP NEEMT NIEUWE ZUIG- EN BLAASWAGENS IN GEBRUIK

SCHIEDAM – P. van der Kooij Groep te Schiedam heeft in samenwerking met Scania een reeks vernieuwende zuig- en blaaswagens ontwikkeld voor de grinddivisie. Van het unieke concept, bedacht door de heer Van der Kooij zelf, is vorig jaar het eerste prototype in gebruik genomen.