Transport

Voor al uw transporten, op- en overslag kunt u bij de P. van der Kooij Groep terecht. Wij hebben de beschikking over een 10 tal eigen trekker oplegger combinaties voor het transporteren van vochtrijke producten. Daarnaast hebben wij nog trekkers beschikbaar voor het transporteren van containers van en naar de havens. Ook voor het transport van droge bulk en verpakte lading bent u bij de P. van der Kooij Groep aan het juiste adres, dankzij onze kennis en ons uitgebreide netwerk kunnen wij u deze diensten aanbieden tegen scherpe tarieven. Onze chauffeurs zijn allemaal ervaren met kennis van zaken en schromen niet om u te helpen waar nodig.

Opslag

Naast transport bieden wij ook de mogelijkheden aan voor de op- en overslag van uw producten. P. van der Kooij Groep is gevestigd aan de Wilheminahaven in Schiedam met een eigen havenkade. Hier kunnen wij schepen ontvangen voor het lossen en laden van bijvoorbeeld; grind, zand, schelpen, vochtrijke diervoeders of andere bulkproducten. Afhankelijk van de aard van de goederen kunnen wij deze opslaan in de daarvoor bestemde tank of loods. Op verzoek kunnen wij de goederen voor u verwerken en gereedmaken voor verzending naar het gevraagd afleveradres. Denk hierbij aan het afvullen van bijvoorbeeld; big bags met zand en/of grind of het afvullen van IBC’s met vochtrijke producten. Ook het lossen van Flexibags is bij ons geen probleem met onze speciale opvangbak voor het lossen van de Flexibags.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij GMP+ FSA, GMP+ FRA en SKAL gecertificeerd. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij Sercure Feed.

Kortom voor al uw logistieke vragen kunt u bij ons terecht, wij nemen voor u graag de totale logistiek uit handen zodat u zich kunt richten op andere zaken van het ondernemen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, heeft u vragen of wilt u een prijs, dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)10 426 4444