P. van der Kooij Groep Dakgrind zuigen en blazen.

Dakgrind is een product dat vakkundig aangebracht moet worden. P. van der Kooij Groep beschikt over de uitgebreide kennis en het materieel om uw dakgrind op een professionele en veilige wijze te verplaatsen.

Dakgrind wordt vaak gebruikt om daken mee te bedekken..
Grind zorgt namelijk voor een geleidelijke afvoer van regenwater, bied bescherming tegen schadelijke UV-straling en houdt bij stevige wind de dakbedekking op zijn plek.

Werkwijze

Een vak apart, dakgrind aanbrengen en verwijderen. P. van der Kooij Groep beheerst de techniek al meer dan 30 jaar.
Wij kunnen alle soorten grind leveren en verwijderen. Dit doen wij met speciale zuig/blaas wagens, die in eigen huis zijn gebouwd.
Hierdoor kunnen we werkzaamheden uitvoeren op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn. P. van der Kooij Groep kan 16/32, 30/60 en 50/80 leveren en aanbrengen dit kan op alle hoogtes. Wij regelen de kraan en kubelen 30/60mm en 50-80mm grind op de juiste plek in de juiste laagdikte Op deze manier wordt er gegarandeerd dat uw dakgrind op een veilige wijze wordt aangebracht.

Bij ons staat Vakmanschap, Veiligheid, Vertrouwen hoog in het vaandel

Laat uw dakgrind veilig verwijderen en neem contact met ons op!

Lees meer

Een blaaswagen op werklocatie.
Laat uw dakgrind veilig plaatsen en neem contact met ons op!

Lees meer

P. van der Kooij Groep is in staat dakgrind snel met grote zorg op grote hoogten aan te brengen

De Zuig- en blaaswagens

Met de door onze eigen technische dienst ontwikkelde zuig- en blaaswagens heeft P. van der Kooij Groep een optimale techniek in handen om dakgrind zo efficiënt mogelijk aan te brengen of te verwijderen. Bij het zuigen van grind zorgt de vacuümtechniek ervoor dat buiten efficiënt er ook veilig wordt gewerkt. Eventuele vrijkomende gevaarlijke stoffen komen direct in een gesloten systeem, zodat deze stoffen geen kans krijgen om schade aan te richten. Bij blazen wordt het dakgrind zonder problemen via een slang direct op de dakbedekking aangebracht. Snelheid is hierbij geen noodzakelijke, maar wel gunstige bijkomstigheid. Nauwgezette samenwerking en afstemming zorgt voor een kostenbesparend resultaat.

Grind blazen

P. van der Kooij Groep heeft jarenlange ervaring in het efficiënt aanbrengen van nieuw grind op daken. Dakgrind is ballastmateriaal dat de los aangebrachte dakbedekking op zijn plaats houdt, bescherming biedt tegen UV-straling en regenwater gereduceerd afvoert. Het materiaal is echter zwaar en moet meestal met een flink hoogteverschil worden getransporteerd.
Het bedrijf beschikt hiervoor over een groot aantal speciale blaaswagens. Daardoor kan snel en efficiënt gewerkt worden op vrijwel alle voorkomende hoogten.

Het aanbrengen van grind gebeurt als volgt: Vanuit de speciale tankwagens wordt het materiaal moeiteloos via een slang omhoog geblazen, om rechtstreeks op de juiste plaats en wijze op de dakbedekking te worden aangebracht.