P. van der Kooij Groep vult SS Rotterdam met grind

P. van der Kooij Groep vult SS Rotterdam met grind

ROTTERDAM – Het bekendste passagiersschip van de Holland-Amerikalijn, de SS Rotterdam, ligt weer veilig en als vanouds in de Rotterdamse haven. Dit met dank aan onder andere P. van der Kooij Groep.
P. van der Kooij Groep werd enkele weken geleden benaderd om een oplossing te bieden voor het ballast probleem van de SS Rotterdam. Van het enorme schip is tijdens de plaatsing in de Rotterdamse haven zoveel ballast verwijderd, dat het schip niet diep genoeg lag. P. van der Kooij Groep had voor dit probleem de ideale oplossing: Grind. Grote hoeveelheden grind zijn in het onderste ruim van de SS Rotterdam geblazen. De toegevoegde grind heeft tot een diepere en stabiele ligging van de SS Rotterdam gezorgd. Op deze manier kunnen de toekomstige bezoekers van het schip zonder problemen aan boord. Een buitengewone klus die laat zien dat P. van der Kooij Groep grind oplossingen biedt op allerlei terreinen.

Onze werkzaamheden gefilmd in Assen

In deze film is te zien hoe wij te werk gaan bij het blazen van dakgrind.

Het geblazen grind is afkomstig vanaf ons depot in Schiedam waar zijn het gewassen hebben voordat het het dak werd opgebracht.

Klik op de bovenstaande link, voor het mooie en vooral interessante samenvatting van een van onze werkzaamheden.